
Slow Cooked Grisekæber
400 g
Grisekæber er med god grund blevet en populær råvare, som kokkeverdenen var den første til at tage til sig. Det er der en god grund til, for grisekæber er magre, møre og utroligt velegnede til simremad. Med Tulip Slow Cooked Grisekæber er forarbejdet gjort. Tulip Slow Cooked Grisekæber er afpudsede og langtidstilberedt, så al saft og kraft bibeholdes og sikrer en saftig og mør smagsoplevelse. Grisekæberne er krydret med rosmarin, sort peber og hvidløg, hvilket giver masser af smag. Prøv at tilsætte fløde direkte i et ovnfast fad sammen med grisekæberne og den sky, de ligger i, og få en lækker sauce. Tulip Slow Cooked Grisekæber er færdigtilberedt og skal kun have 25 – 30 minutter i ovn eller på grill, før de er klar til servering. Nem og lækkert både til hverdag og weekend.
Ingredienser: Svinekød (79%), vand, salt, dextrose, sukker, hvidløg, løg, peber, rosmarin
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 421 kJ / 100 kcal | |
Fedt | 3,2 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,2 g | |
Kulhydrater | 1,8 g | |
- heraf sukkerarter | 0,8 g | |
Protein | 16 g | |
Salt | 1,4 g |
