
Salat med grisekæber, kål og brødcroutons
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
Rustik salat- 200 g spidskål, groft snittet
- 100 g grønkål, hakket
- 1 stk. kikærter på dåse
- 1 stk. rødløg i tynde både
- 100 g soltørrede eller semi-dried tomater
- 50 g parmesanost i flager
- 1 dl bredbladet persille, hakket
- 200 g dagsgammelt brød, lyst eller groft
- 50 g smør
- 1 stk. salt
- 1 stk. hvidløgspulver
- 2 stk. citroner, saften og skallen
- 50 g mandler, finthakkede og afskallede
- 1 dl hindbærmarmelade
- 2 stk. dijonsennep
- 0,5 dl frisk timian
- Salt og peber
- 1 pakke Grisekæber fra Tulip
Sådan tilbereder du retten
GRISEKÆBER
- Læg Grisekæberne i et passende ovnfast fad med væden fra posen.
- Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200°C varmluft i 25 min.
BRØDCROUTONS
- Skær brødet i 2x2 cm stykker.
- Varm smørret på en pande ved medium varme, og rist brødet, til det er gyldent. Drys med salt og hvidløgspulver. Lad dem afkøle lidt.
SALAT
- Snit og hak de forskellige ingredienser til salaten.
SOMMERDRESSING
- Kom alle ingredienser i en skål og blend det med en stavblender til det får en cremet konsistens.
- Smag til med salt og peber.
ANRETNING
- Anret 4 store tallerkener med salaten. Fordel ristede brødcroutons og stykker af lune grisekæber, og fordel dressingen i små områder på salaten.

Tulip Grisekæber
Langtidstilberedte grisekæber klar til ovn eller grill - Tulip Grisekæber – Et slow cooked produkt
Grisekæber er en blevet en populære spise, der flittigt serveres af kokke landet over – og med god grund. Det magre kød er en velsmagende og mør mundfuld, der smelter, når det rammer tungen. Laver du grisekæber fra bunden, kan det være en tidskrævende proces. Derfor er Tulips Grisekæber perfekte til dig, der gerne vil hoppe over det lange forarbejde og nyde det møre kød allerede efter 25-30 minutter i ovn eller på grill.
Se produkt