
Sådan tilbereder du Tulip Mørbrad
Sådan tilbereder du retten
SLOW COOKED MØRBRAD I OVN
Mørbrad er en klassiker i mange danske hjem. Tulip Slow Cooked Mørbrad garanterer en altid saftig og mør smagsoplevelse - og en hjælpende hånd i hverdagen eller når grill-vejret spiller. Tulip Slow Cooked Mørbrad er afpudset og langtidstilberedt, så al saft og kraft bibeholdes. Mørbraden er mildt krydret med bl.a. paprika og tomat, som giver smag til den naturligt forekommende stegesky, der følger med kødet. Nemt og lækkert både til hverdag og weekend!
-
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Tag kødet ud af posen og læg det i et ovnfast fad, som passer til kødets størrelse. Hæld stegeskyen ved.
- Bag den i 20-25 min.
- Tag stegen ud af ovnen, skær ud og servér med dit yndlingstilbehør.
TIP: Skyen kan bruges til en delikat lys paprikasauce ved blot at tilsætte fløde eller cremefine direkte i et ovnfast fad sammen med mørbraden og skyen.
SLOW COOKED MØRBRAD PÅ GRILL
Vores Slow Cooked Mørbrad er også perfekt på grillen en varm sommeraften.
- Varm grillen op.
- Tag kødet ud af posen og læg det i en grillbakke, som passer til kødets størrelse.
- Hæld stegeskyen ved.
- Grill det på indirekte varme i ca. 25-30 min.
- Tag stegen af grillen, skær ud og servér med dit favorittilbehør.