Pulled chicken i karry Ristaffel med nemt og lækkert tilbehør
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Pulled Chicken
- 1 dåse kokosmælk
- 1 dl vand
- 300 g gulerødder skåret i skiver
- 2 røde peberfrugter skåret i strimler
- Neutral olie
- 1 spsk. karry
- 130 g sukkerærter
- 1 dl kokosmel
- 2 dl rosiner
- 80 g grofthakkede ristede cashewnødder
- Frisk koriander
- 240 g jasmin ris, koges
- Evt. naan brød
Sådan tilbereder du retten
- Fordel Pulled Chicken stykkerne (med skyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse. Hæld kokosmælk samt vand ved. Steg kødet i 30 minutter ved 200°C i en almindelig ovn.
- Tag kødet op, og hold det lunt. Hæld væden fra fadet ned i en gryde. Giv saucen et opkog, og lad den koge lidt ind - jævn evt. med maizena jævner.
- Rist kokosmel gyldent på en tør pande.
- Rist gulerødder og peberfrugter i olie i en dyb pande. Tilsæt karry og rist til det begynder at dufte af karry - vend til sidst sukkerærterne i.
- Hæld saucen fra gryden over i panden, og lad det hele simre i ca. 2 minutter.
- Træk kyllingekødet fra hinanden med to gafler, drys med frisk koriander, og anret det, som ønsket.
- Servér med karrysauce, kogte ris, rosiner, cashewnødder og ristet kokosmel.
- Velbekomme!
Se opskriften som video her
Tips
Hvad er pulled chicken lavet af?
Vores pulled chicken er lavet af kyllingebryst, som er tilsat mange udvalgte krydderier. Derefter tilberedes kyllingebrystet ved en lav temperatur i lang tid, som er med til at sikre et mørt og saftigt stykke kød. Faktisk så mørt, at det kan rives fra hinanden med et par gafler!
Læs mere om vores pulled chicken
Pulled chicken sandwich
Har du pulled chicken til overs eller mangler du inspiration til frokosten? Vi foreslår en lækker grillet sandwich med pulled chicken og hjemmelavet karrydressing. Du kan selvfølgelig tilføje lige det, du godt kan lide, men du går aldrig galt i byen med sprødstegt bacon og lidt frisk salat.
Prøv vores pulled chicken sandwich
Pulled Chicken
Mør og saftig ret af langtidstilberedt kyllingebryst. Tulip Slow Cooked Pulled Chicken, klar til ovn og grill
Oplev den nye smags sensation Tulip Slow Cooked Pulled Chicken. Vores pulled chicken er omhyggeligt krydret med specielt udvalgte krydderier og langtidstilberedt ved lav temperatur. På grund af langtidstilberedningen skal kødet kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen, og så har du dig en saftig og mør portion kylling, der kan trevles fra hinanden med to gafler. Uanset om det er hverdag eller weekend, er Tulip Slow Cooked Pulled Chicken en hurtig genvej til nemme og velsmagende retter.
Se produkt