Rugbrødssandwichmed Pulled Turkey, bacon og pommes frites

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwichmed Pulled Turkey, bacon og pommes frites

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 800 g pommes frites
  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. karrypulver
  • 1 knivspids salt
  • 0,25 hjertesalat
  • 2 avocado
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 100 g tomatketchup
Print opskrift

Her finder du en lækker og simpel opskrift på en rugbrødssandwich med Pulled Turkey, frisk salat, bacon og tilhørende pommes frites.

 


Sådan tilbereder du retten

Tilbered Pulled Turkey og pommes frites efter anvisning på emballagerne.

KARRYDRESSING

  1. Rør creme fraiche, mayonnaise, karry og salt sammen til dressingen.

SALAT

  1. Skyl salaten. Befri avocado for skal og sten og skær i skiver.

CLUB SANDWICH

  1. Steg bacon på en pande.
  2. Fordel karrydressingen på rugbrødene og læg salatblade, avocado, strimler af pulled turkey og baconskiver på - læg låg på og skær evt. i hapsere.
  3. Serveres med pommes frites og ketchup.

 


Tips

Du kan evt. riste brødet, for at få det lækkert sprødt.

Pulled Turkey

Mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.

Se produkt