Rugbrødssandwichmed Pulled Turkey, bacon og pommes frites
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- 800 g pommes frites
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 1 dl creme fraiche
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. karrypulver
- 1 knivspids salt
- 0,25 hjertesalat
- 2 avocado
- 160 g fuldkornsrugbrød
- 100 g tomatketchup
Sådan tilbereder du retten
Tilbered Pulled Turkey og pommes frites efter anvisning på emballagerne.
KARRYDRESSING
- Rør creme fraiche, mayonnaise, karry og salt sammen til dressingen.
SALAT
- Skyl salaten. Befri avocado for skal og sten og skær i skiver.
CLUB SANDWICH
- Steg bacon på en pande.
- Fordel karrydressingen på rugbrødene og læg salatblade, avocado, strimler af pulled turkey og baconskiver på - læg låg på og skær evt. i hapsere.
- Serveres med pommes frites og ketchup.
Tips
Du kan evt. riste brødet, for at få det lækkert sprødt.
Pulled Turkey
Nem vej til saftigt og mørt kalkunkød med masser af smag
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød – som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering.
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey kan meget af det samme som den velkendte pulled pork. Det smagfulde og magre kød passer godt i salater, i wraps, på nachos, i simreretter, på smørrebrød og meget mere.