
Slow Cooked Grillkøller
Møre og saftige grillkøller, 400 g
Tulip Slow Cooked Grillkøller er det perfekte valg på dage, hvor aftensmaden skal være nem, men smagfuld. Tulip Slow Cooked Grillkøller er en rigtig familiefavorit, som er nem at håndtere og spise for både små og store. Grillkøllerne er langsomt og skånsomt forkogt og marineret i peber, enebær og hvidløg på en traditionel tysk opskrift.
Ingredienser: Skank af gris (85%), vand, salt, kartoffelstivelse, dextrose, karamelsukkersirup.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 490 kJ / 117 kcal | |
Fedt | 4,5 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,8 g | |
Kulhydrater | 2,0 g | |
- heraf sukkerarter | 1,0 g | |
Protein | 17 g | |
Salt | 1,6 g |

Hvor på grisen sidder grillkøller?
Tulip Slow Cooked Grillkøller er en special udskæring af vores standard svineskank, hvor vi bruger det magre kød omkring det lille ben. Derfor mangler det store karakteriserende ben, der ellers er kendt fra Tyskland. Køllerne er små, møre og saftige, og de kan serveres ved forskellige lejligheder, temafester som oktoberfest, eller som fingermad til grillfester.
Få mere inspiration til mad på grillen
Grillkøller i ovn og på grill
Vores Slow Cooked produkter består af en række langtidstilberedte produkter, der sikrer dig det møre og saftige kød, der kommer fra en længere stegetid, men sparer dig for den omfattende proces, som langtidsstegning kan være.
Når du skal tilberede Tulip Slow Cooked Grillkøller, skal de blot varmes 25 minutter i ovnen eller på grillen, og fordi der er lavet et godt forarbejde, er du altid sikret en smagfuld og saftig servering på kun 25 minutter.