Mørbrad med mild paprikasauce og pasta

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbrad med mild paprikasauce og pasta

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 800 g Slow Cooked mørbrad
  • 2 dl piskefløde
  • 2 l vand
  • 500 g frisk pasta
  • 1 knivspids sort peber
  • 100 g babyspinat
  • 50 g pinjekerner
  • 50 g revet parmesan
  • 1 knivspids tørrede chiliflager
Print opskrift

Kunne du tænke dig en hurtig ret med mørbrad? Så kan du prøve Slow Cooked Mørbrad fra Tulip. Her bliver den serveret med en mild paprikasauce og pasta med spinat og pinjekerner.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Fordel mørbradstykkerne (med stegeskyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse, og hæld piskefløden i fadet.
  2. Tilbered i forvarmet ovn i 25 min. ved 180 °C.
  3. Kog pastaen i letsaltet vand. Gem 3 dl kogevand (pastavand), når pastaen er al dente. Dræn pastaen for vand, skyl i koldt vand, og sæt til side. 
  4. Hæld saucen fra fadet ned i en gryde, og tilsæt pastavandet. Kog saucen op, og lad den simre ca. 2 minutter. Smag til med friskkværnet peber.
  5. Vend pastaen i saucen, og varm den igennem. Tilsæt babyspinat, og vend hurtigt sammen i gryden. 
  6. Skær mørbraden i skiver, og anret kødet og pasta med sauce i dybe tallerkner. Drys med ristede pinjekerner, revet parmesanost og tørrede chiliflager.
  7. Servér eventuelt en lækker salat eller ekstra grøntsager til retten. 

 

SE OPSKRIFTEN SOM VIDEO

Slow Cooked Mørbrad

Slow Cooked Mørbrad

Saftig og smagfuld mørbrad til grill og ovn

Mørbrad er en klassiker i mange danske hjem - og med god grund. Mørbrad er nemlig et stykke kød fyldt med saft og smag, som kan bruges i et væld af opskrifter og er populært hos hele familien. Med Tulip Slow Cooked Mørbrad er du garanteret en altid saftig og mør smagsoplevelse - og en hjælpende hånd i hverdagen.
Tulip Slow Cooked Mørbrad er afpudset og langtidstilberedt, så al saft og kraft bibeholdes. Det eneste du selv skal gøre, er at give den 25-30 minutter i ovnen eller på grillen, og så står du med et saftigt og mørt stykke kød. Mørbraden er mildt krydret med bl.a. paprika og tomat, som giver smag til den naturligt forekommende stegesky, der følger med kødet.

Se produkt