Slow Cooked Mørbrad med mild paprikasauce, pasta, spinat og ristede pinjekerner

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Slow Cooked Mørbrad med mild paprikasauce, pasta, spinat og ristede pinjekerner

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 800 g Tulip Slow Cooked Mørbrad
  • 2 dl piskefløde
  • 2 l vand
  • 500 g frisk pasta
  • 1 knivspids sort peber
  • 100 g babyspinat
  • 50 g pinjekerner
  • 50 g revet parmesan
  • 1 knivspids tørrede chiliflager
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Fordel mørbradstykkerne (med stegeskyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse, og hæld piskefløden i fadet.

Tilbered i forvarmet ovn i 25 min. ved 180 °C.

Kog pastaen i letsaltet vand. Gem 3 dl kogevand (pastavand), når pastaen er al dente. Dræn pastaen for vand, skyl i koldt vand, og sæt til side. 

Hæld saucen fra fadet ned i en gryde, og tilsæt pastavandet. Kog saucen op, og lad den simre ca. 2 minutter. Smag til med friskkværnet peber.

Vend pastaen i saucen, og varm den igennem. Tilsæt babyspinat, og vend hurtigt sammen i gryden. 

Skær mørbraden i skiver, og anret kødet og pasta med sauce i dybe tallerkner. Drys med ristede pinjekerner, revet parmesanost og tørrede chiliflager.

Servér eventuelt en lækker salat eller ekstra grøntsager til retten. 

Se opskriften som video

tj4hc_UEQCs