
Slow Cooked Mørbrad med mild paprikasauce, pasta, spinat og ristede pinjekerner
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 800 g Tulip Slow Cooked Mørbrad
- 2 dl piskefløde
- 2 l vand
- 500 g frisk pasta
- 1 knivspids sort peber
- 100 g babyspinat
- 50 g pinjekerner
- 50 g revet parmesan
- 1 knivspids tørrede chiliflager
Sådan tilbereder du retten
Fordel mørbradstykkerne (med stegeskyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse, og hæld piskefløden i fadet.
Tilbered i forvarmet ovn i 25 min. ved 180 °C.
Kog pastaen i letsaltet vand. Gem 3 dl kogevand (pastavand), når pastaen er al dente. Dræn pastaen for vand, skyl i koldt vand, og sæt til side.
Hæld saucen fra fadet ned i en gryde, og tilsæt pastavandet. Kog saucen op, og lad den simre ca. 2 minutter. Smag til med friskkværnet peber.
Vend pastaen i saucen, og varm den igennem. Tilsæt babyspinat, og vend hurtigt sammen i gryden.
Skær mørbraden i skiver, og anret kødet og pasta med sauce i dybe tallerkner. Drys med ristede pinjekerner, revet parmesanost og tørrede chiliflager.
Servér eventuelt en lækker salat eller ekstra grøntsager til retten.