Spareribsmed saltet sommerkål og brombær

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribsmed saltet sommerkål og brombær

  • 1 t. 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 spsk. havsalt
  • 2 l vand
  • 2 spidskål
  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 2 spsk. creme fraiche
  • ½ bundt dild
  • ½ citron
  • 300 g brombær
  • 1 frisk chilipeber
  • 2 spsk. mynte
Print opskrift

Her finder du en let og smagfuld opskrift på Tulip Slow Cooked Spareribs med saltet sommerkål og brombær vendt i chili og mynte. Du kan finde opskriften her. 

 


Sådan tilbereder du retten

Opløs saltet i vandet og læg spidskålen heri 1 time.

Tilbered Spareribs efter anvisningen på emballagen.

SOMMERKÅL

  1. Sigt vandet fra og skær spidskålen i strimler og bland med cremefraiche, hakket dild, og citronsaft.
  2. Kom brombærene i en skål. Grill chilien kort og skær den i skiver. Snit mynten fint. Vend chili og mynte i skålen, tilsæt lidt salt og evt. citronsaft.

SERVERING

  1. Servér de varme spareribs med saltet sommerkål og hotte brombær.

Spareribs

Spareribs

Møre og saftige amerikansk inspireret spareribs af langtidstilberedt gris - Tulip Slow Cooked

Spareribs er grillentusiastens yndling, men selve vejen til at få lækre, møre ribs kan være lang. Vil du gerne servere velsmagende ribs på kort tid, kan du prøve Tulip Spareribs. Så slipper du for at afpudse og langtidstilberede kødet. De er nemlig allerede afpudsede og langtidstilberedte – og så medfølger vores favorit marinade, der smager fremragende, men du kan naturligvis også bruge din egen!

Se produkt