Spareribsmed saltet sommerkål og brombær

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribsmed saltet sommerkål og brombær

  • 1 t. 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 spsk. havsalt
  • 2 l vand
  • 2 spidskål
  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 0,5 bundt dild
  • 0,5 citron
  • 300 g brombær
  • 1 frisk chilipeber
  • 2 spsk. mynte
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Opløs saltet i vandet og læg spidskålen heri 1 time.

Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen.


SOMMERKÅL: 
Sigt vandet fra og skær spidskålen i strimler og bland med cremefraiche, hakket dild, og citronsaft.

Kom brombærene i en skål. Grill chilien kort og skær den i skiver. Snit mynten fint. Vend chili og mynte i skålen, tilsæt lidt salt og evt. citronsaft.

 

SERVERING: 
Servér de varme spareribs med saltet sommerkål og hotte brombær.