Pulled Chicken i karrymed sprødt og sødt drys

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Chicken i karrymed sprødt og sødt drys

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip Slow Cooked Pulled Chicken
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dl vand
  • 300 g gulerødder skåret i skiver
  • 2 g røde peberfrugter skåret i strimler
  • Neutral olie
  • 1 spsk. karry
  • 130 g sukkerærter
  • 1 dl kokosmel
  • 2 dl rosiner
  • 80 g grofthakkede ristede cashewnødder
  • Frisk koriander
Tilbehør
  • 240 g jasmin ris, koges
  • Evt. naan brød
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Fordel Pulled Chicken stykkerne (med skyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse. Hæld kokosmælk samt vand ved. Steg kødet i 30 minutter ved 200°C i en almindelig ovn.

Tag kødet op, og hold det lunt. Hæld væden fra fadet ned i en gryde. Giv saucen et opkog, og lad den koge lidt ind - jævn evt. med maizena jævner.

Rist kokosmel gyldent på en tør pande.

Rist gulerødder og peberfrugter i olie i en dyb pande. Tilsæt karry, og rist, til det begynder at dufte af karry - vend til sidst sukkerærterne i.

Hæld saucen fra gryden over, og lad det hele simre i ca. 2 minutter.

Træk kyllingekødet fra hinanden med to gafler, drys med frisk koriander, og anret det, som ønsket.

Servér med karrysauce, kogte ris, rosiner, cashewnødder og ristet kokosmel. 

Se opskriften som video