Pulled Chicken i karrymed sprødt og sødt drys

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Chicken i karrymed sprødt og sødt drys

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pk. Tulip Slow Cooked Pulled Chicken
  • 1 ds. kokosmælk
  • 1 dl vand
  • 300 g gulerødder skåret i skiver
  • 2 røde peberfrugter skåret i strimler
  • Neutral olie
  • 1 spsk. karry
  • 130 g sukkerærter
  • 1 dl kokosmel
  • 2 dl rosiner
  • 80 g grofthakkede ristede cashewnødder
  • Frisk koriander
Tilbehør
  • 240 g jasmin ris, koges
  • Evt. naan brød

Fremgangsmåde

Fordel Pulled Chicken stykkerne (med skyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse. Hæld kokosmælk samt vand ved. Steg kødet i 30 minutter ved 200°C i en almindelig ovn.

Tag kødet op, og hold det lunt. Hæld væden fra fadet ned i en gryde. Giv saucen et opkog, og lad den koge lidt ind - jævn evt. med maizena jævner.

Rist kokosmel gyldent på en tør pande.

Rist gulerødder og peberfrugter i olie i en dyb pande. Tilsæt karry, og rist, til det begynder at dufte af karry - vend til sidst sukkerærterne i.

Hæld saucen fra gryden over, og lad det hele simre i ca. 2 minutter.

Træk kyllingekødet fra hinanden med to gafler, drys med frisk koriander, og anret det, som ønsket.

Servér med karrysauce, kogte ris, rosiner, cashewnødder og ristet kokosmel.

Se opskriften som video

O_og31puxtw
pulledChicken.jpg
Pulled Chicken

Pulled Chicken

Pulled Chicken er det nye familiemedlem i Tulip Slow Cooked familien. Pulled Chicken er lavet af kyllingebryst og krydret i specielt udvalgte krydderier. Den lange tilberedningstid ved lav temperatur sikrer en mør og saftig smagsoplevelse. Træk nemt kødet fra hinanden med to gafler, når du har færdigtilberedt produktet i ovn eller på grill i max. 30 minutter. Pulled Chicken er nøglehulsmærket og kan bruges i et utal af retter, som de fleste holder af. Prøv Pulled Chicken i f.eks. burger, sandwich, wraps, salater, eller tilbered direkte i suppen eller wokretten (inkl. skyen i posen). Pulled Chicken er en hurtig genvej til mørt kød og nemme retter til hverdag og weekend. Velbekomme!