
Pulled Chicken i karrymed sprødt og sødt drys
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Slow Cooked Pulled Chicken
- 1 dåse kokosmælk
- 1 dl vand
- 300 g gulerødder skåret i skiver
- 2 røde peberfrugter skåret i strimler
- Neutral olie
- 1 spsk. karry
- 130 g sukkerærter
- 1 dl kokosmel
- 2 dl rosiner
- 80 g grofthakkede ristede cashewnødder
- Frisk koriander
- 240 g jasmin ris, koges
- Evt. naan brød
Sådan tilbereder du retten
Fordel Pulled Chicken stykkerne (med skyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse. Hæld kokosmælk samt vand ved. Steg kødet i 30 minutter ved 200°C i en almindelig ovn.
Tag kødet op, og hold det lunt. Hæld væden fra fadet ned i en gryde. Giv saucen et opkog, og lad den koge lidt ind - jævn evt. med maizena jævner.
Rist kokosmel gyldent på en tør pande.
Rist gulerødder og peberfrugter i olie i en dyb pande. Tilsæt karry, og rist, til det begynder at dufte af karry - vend til sidst sukkerærterne i.
Hæld saucen fra gryden over, og lad det hele simre i ca. 2 minutter.
Træk kyllingekødet fra hinanden med to gafler, drys med frisk koriander, og anret det, som ønsket.
Servér med karrysauce, kogte ris, rosiner, cashewnødder og ristet kokosmel.
Se opskriften som video

Pulled Chicken
Pulled Chicken er det nye familiemedlem i Tulip Slow Cooked familien. Pulled Chicken er lavet af kyllingebryst og krydret i specielt udvalgte krydderier. Den lange tilberedningstid ved lav temperatur sikrer en mør og saftig smagsoplevelse. Træk nemt kødet fra hinanden med to gafler, når du har færdigtilberedt produktet i ovn eller på grill i max. 30 minutter. Pulled Chicken er nøglehulsmærket og kan bruges i et utal af retter, som de fleste holder af. Prøv Pulled Chicken i f.eks. burger, sandwich, wraps, salater, eller tilbered direkte i suppen eller wokretten (inkl. skyen i posen). Pulled Chicken er en hurtig genvej til mørt kød og nemme retter til hverdag og weekend. Velbekomme!
Se produkt