

Flæskepandekage
- 1 t. 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
BACON- 300 g bacontern
- 4 skiver bacon
- Olie
- 4 dl hvedemel
- 1 tsk. salt
- 0,75 tsk. bagepulver
- 1 drys sukker
- 7,5 dl mælk
- 50 g smør
- 6 æg
- Persille
- Tyttebærsyltetøj
- Køkkenrulle
- 1 ovnfast fad
- Bagepapir
Sådan tilbereder du retten
BACON:
Steg bacontern og baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne.
Afdryp de stegte bacontern og baconskiver på et stykke køkkenrulle.
PANDEKAGEDEJ:
Rør mel, salt, bagepulver, sukker og mælk sammen, og lad blandingen hvile i en time.
Tænd ovnen på 175 °C.
Beklæd et ovnfast fad med bagepapir.
Læg de afdryppede bacontern i det ovnfaste fad.
Smelt smør. Pisk det smeltede smør med æg og rør det med melblandingen.
Hæld blandingen over de gyldenstegte bacontern i fadet.
Dæk med baconskiver.
BAGNING:
Sæt fadet i ovnen og bag til flæskepandekagen bliver gennembagt og gylden (ca. 30-40 minutter).
SERVERING:
Servér flæskepandekagen varm, drysset med persille og med tyttebærsyltetøj ved siden af.