
Pirogger med kylling, feta og rød peberfrugt
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 rød peberfrugt
- 300 g pizzadej
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 pk. Tulip Pålækker Sandwick Kylling
- 50 g feta
- 1 æg til pensling
- 2 spsk. sesamfrø
Sådan tilbereder du retten
Sådan laver du pirogger:
- Rul den færdige pizzadej ud og skær dejen ud i 8 firkanter.
- Skær rød peberfrugt ud i strimler.
- Smør firkanterne med tomatpuré
- Læg to skiver sandwich kylling, feta og peberstrimler på den ene halvdel af firkanterne.
- Fold derefter den anden halvdel over som et låg, og luk dejen sammen ved at presse en gaffel ned i dejens kanter.
- Pensl med æg og drys til sidst med sesam.
- Piroggerne bages i ovnen ved 200 °C i ca. 12 min., eller indtil de er gyldne.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag:
Prøv også at lave piroggerne med kalkunbryst eller røget skinke. Du kan også nemt varierer indholdet med andre grøntsager som gulerødder, løg og squash.
Russiske pirogger
Det lille bagværk er af russisk oprindelse, men gennem årene har det fundet vej til Danmark, hvor vi har sat vores eget præg på den indbagte snack. Oprindeligt laves piroggerne både i salte og søde køkken.