Sprød toast med bacon og ost
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g Tulip Bacon i skiver
- 8 skiver lyst surdejsbrød
- 150 g cheddarost
- 50 g mozzarellaost
- 1 spsk. flydende honning
- 1 spsk. dijonsennep
Sådan tilbereder du retten
- Start med at stege baconskiverne i en stegepande uden fedtstof til de er sprøde og får flot farve. Læg dem efterfølgende på et stykke køkkenrulle til afdrypning.
- Tag 4 stykker brød frem og fordel dijonsennep, bacon og ost på brødet. Dryp til sidst honning over, inden sandwichen lukkes med endnu et stykke brød. Giv sandwichen et let tryk.
- Varm efterfølgende en stegepande op med smør eller brug en toaster.
- Steg brødet sprødt med smør på begge sider, indtil osten smelter. Skær til sidst sandwichen i to og server med valgfrit tilbehør.