Sprød toast med bacon og ost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sprød toast med bacon og ost

  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 8 skiver lyst surdejsbrød
  • 150 g cheddarost
  • 50 g mozzarellaost
  • 1 spsk. flydende honning
  • 1 spsk. dijonsennep
Print opskrift

Toast med masser af ost er en sikker vinder, her har vi dog skiftet skinken ud med bacon, hvilket blot gør toasten endnu lækre. Server den for eksempel til morgenbordet, brunchen eller lav den som en lynhurtig frokost. Lav for eksempel Æggemuffins med bacon som tilbehør og overraks familien med en mættende omgang brunch.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at stege baconskiverne i en stegepande uden fedtstof til de er sprøde og får flot farve. Læg dem efterfølgende på et stykke køkkenrulle til afdrypning.
  2. Tag 4 stykker brød frem og fordel dijonsennep, bacon og ost på brødet. Dryp til sidst honning over, inden sandwichen lukkes med endnu et stykke brød. Giv sandwichen et let tryk.
  3. Varm efterfølgende en stegepande op med smør eller brug en toaster.
  4. Steg brødet sprødt med smør på begge sider, indtil osten smelter. Skær til sidst sandwichen i to og server med valgfrit tilbehør.