Omelet med bacon i airfryer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Omelet med bacon i airfryer

  • 2 personer

Ingredienser

Omelet
  • Tulip Bacon i skiver
  • 5 æg
  • 5 spsk. fløde
  • Salt og peber
  • Kogte grøntsager
  • Løg
  • Forårsløg
  • Rød paprika
  • 2 dl revet ost
Servering
  • Salat
  • Hvidløgsbrød
Print opskrift

Her er det op til dig at tilsætte dine favorit grøntsager, eller du kan benytte lejligheden til at få ryddet op i køleskabet. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 


Sådan tilbereder du retten

Omelet:

1. Pisk de 5 æg sammen og tilsæt fløde, salt og peber.

2. Skær grøntsagerne i tern og fordel dem på bagepapiret. Hæld æggemassen over grøntsagerne så de dækkes af massen. Top æggemassen af med revet ost og bacon skiver.

3. Steg omeletten ved 180 grader i ca. 18 minutter. Tjek at omeletten er gennemstegt før du tager den ud af airfryeren.

Servering:

1. Serveres med en god salat og friskbagt hvidløgsbrød.

 

Se hvordan du laver bacon i airfryer:

1. Læg baconskiverne tilrette i kurven til din airfryer.

2. Steg baconskiverne til de er sprøde i airfryeren i ca. 8 minutter ved 180 grader.

 


Tips

OBS: Det er vigtigt at huske, at alle airfryere varmer forskelligt.