
Omelet med bacon i airfryer
- 2 personer
Ingredienser
Omelet- Tulip Bacon i skiver
- 5 æg
- 5 spsk. fløde
- Salt og peber
- Kogte grøntsager
- Løg
- Forårsløg
- Rød paprika
- 2 dl revet ost
- Salat
- Hvidløgsbrød
Sådan tilbereder du retten
Omelet:
1. Pisk de 5 æg sammen og tilsæt fløde, salt og peber.
2. Skær grøntsagerne i tern og fordel dem på bagepapiret. Hæld æggemassen over grøntsagerne så de dækkes af massen. Top æggemassen af med revet ost og bacon skiver.
3. Steg omeletten ved 180 grader i ca. 18 minutter. Tjek at omeletten er gennemstegt før du tager den ud af airfryeren.
Servering:
1. Serveres med en god salat og friskbagt hvidløgsbrød.
Se hvordan du laver bacon i airfryer:
1. Læg baconskiverne tilrette i kurven til din airfryer.
2. Steg baconskiverne til de er sprøde i airfryeren i ca. 8 minutter ved 180 grader.
Tips
OBS: Det er vigtigt at huske, at alle airfryere varmer forskelligt.