
Baconleverpostej med champignon og bacon
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 350 g Tulip Bacon Leverpostej
- 4 skiver frisk rugbrød
- 1 pakke blandede svampe
- Smør til stegning
- 1 fed hvidløg
- Salt og peber
- 1 pakke Tulip Bacon i skiver
- Råsyltede beder
- Frisk basilkum
Sådan tilbereder du retten
- Rens svampene, og steg dem i smør med lidt hvidløg, salt og peber til de er gyldne og bløde.
- Steg baconen sprød på en pande, og varm leverpostejen i ovnen ved 200 grader i 7-8 minutter.
- Smør rugbrødet med lun leverpostej, og anret med svampe og bacon.
- Pynt med tynde skiver af råsyltede beder og frisk basilikum.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Du kan også benytte cornichoner i stedet for syltede beder.
Få +25 opskrifter på smørrebrød
Får du gæster, eller vil du blot forkæle familien? Uanset anledningen vækker hjemmelavet smørrebrød ofte stor begejstring. Find opskrifter på både klassisk smørrebrød og nytænkende variationer i vores store opskriftunivers.