Keto tortilla med bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Keto tortilla med bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 4 tortillapandekager
  • 2 avokadoer
  • 4 æg
  • 125 g revet cheddar
  • Æg til pensling
  • Olie
  • Salt og peber
Print opskrift

Mange kender den klassiske opskrift på madpandekager med fyld. Her har vi skiftet nogle af ingredienserne ud og i stedet krydret den med bacon. Tortillaen egner sig perfekt til en let aftensmad, i madpakken eller som eftermiddagssnack. Den smeltede ost i kombination med den sprøde bacon er bare et skønt match, som de fleste vil synes om. 


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at tage tortillapandekagerne frem. Fold dem dernæst på midten og derefter på midten igen. Tag efterfølgende en kniv og skær et snit fra midten og ud langs en af folderne. 
  2. Mos avokadoerne og tilsæt lidt olie, salt og peber til det får en god konsistens. 
  3. Steg imens 4 æg, gerne med hel æggeblomme.  
  4. Steg ligeledes baconen til den ønskede farve. 
  5. Læg herefter spejlægget på den første kvarte del af pandekagen, baconen på den anden fjerdedel, avokadocremen på den tredje fjerdedel og revet ost på den sidste fjerdedel. Fold herefter tortillaen ved at starte med den del, du har lavet et snit ved og fold den dernæst tre gange. 
  6. Pensl til sidst tortillaerne med æg og steg dem til de får en fin farve og osten smelter.