Tagliatelle Boscaiola

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tagliatelle Boscaiola

  • 30 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 700 g tagliatelle
  • 350 g karl Johan svampe
  • 300 g bacon i skiver
  • 50 g bredbladet persille
  • 4 fed hvidløg
  • 1 bundt mynte
  • 100 g parmesan
Print opskrift

Nem, hurtig og lækker aftensmad. Perfekt til den travle hverdag, hvor det skal gå lidt stærkt. 


Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 

Kog pastaen som beskrevet på emballagen

Rens og skær Karl Johan svampene i tynde skiver.

Skær baconskiverne i mindre stykker, hak persille og 1 fed hvidløg hver for sig.

Steg baconstykkerne på en pande, tag dem af panden og tilsæt svampene sammen med 3 fed hvidløg med skræl. Steg svampene ved høj varme i ca. 3 minutter og tilsæt derefter baconstykkerne og hakket persille og hvidløg.

Vend pastaen i den færdige svampeblanding sammen med en øseske pastavand.

Drys med lidt revet parmesan og hakket mynte efter behag.

Andre opskrifter fra Tulip

Rødbedesalat med gedeost

Lammetartar

rørt med bacon

Klassisk minestrone suppe

Produkter