Tagliatelle Boscaiola
- 30 min.
- 10 personer
Ingredienser
- 700 g tagliatelle
- 350 g karl Johan svampe
- 300 g bacon i skiver
- 50 g bredbladet persille
- 4 fed hvidløg
- 1 bundt mynte
- 100 g parmesan
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Kog pastaen som beskrevet på emballagen
Rens og skær Karl Johan svampene i tynde skiver.
Skær baconskiverne i mindre stykker, hak persille og 1 fed hvidløg hver for sig.
Steg baconstykkerne på en pande, tag dem af panden og tilsæt svampene sammen med 3 fed hvidløg med skræl. Steg svampene ved høj varme i ca. 3 minutter og tilsæt derefter baconstykkerne og hakket persille og hvidløg.
Vend pastaen i den færdige svampeblanding sammen med en øseske pastavand.
Drys med lidt revet parmesan og hakket mynte efter behag.