Tarteletter med kylling og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Tarteletter med kylling og bacon

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Æggefyld
  • 4 æg
  • 4 spsk. mælk
  • 1 tsk. røget paprika
  • Salt og peber
Print opskrift

Tarteletter med kylling, æg og bacon egner sig både godt, hvis du skal have gæster til brunch eller som tilbehør i madpakken.

De porøse butterdejsskaller fyldes med kyllingepålæg med bacon, broccoli, ærter og æg og bages i ovnen, til ægget er stivnet. Det er både nemt og lækkert.

 


Sådan tilbereder du retten

Sådan tilbereder du tarteletterne:

  • Skyl broccolien, og skær den ud i små buketter.
  • Skær kyllingepålægget i tern.
  • Pisk æg og mælk sammen med en gaffel - tilsæt gerne røget paprika, salt og peber.
  • Fordel tarteletterne på en bageplade, og tilføj pålæg, broccoli og grønne ærter i hver tartelet.
  • Hæld rørægget i tarteletterne.
  • Bag tarteletterne i ovnen ved 175 °C i 20-25 min. til æggemassen er stivnet.
  • Nyd tarteletterne med kylling og bacon varme, eller lad dem køle af, og tag dem med i madpakken.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Prøv også at lave brunchmuffins med bacon