Tarteletter med kylling og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tarteletter med kylling og bacon

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Æggefyld
  • 4 æg
  • 4 spsk. mælk
  • 1 tsk. røget paprika
  • Salt og peber
Print opskrift

Tarteletter med kylling, æg og bacon

Tarteletter med kylling, æg og bacon egner sig både godt, hvis du skal have gæster til brunch eller som tilbehør i madpakken.

De porøse butterdejsskaller fyldes med kyllingepålæg med bacon, broccoli, ærter og æg og bages i ovnen, til ægget er stivnet. Det er både nemt og lækkert.

 


Sådan tilbereder du retten

Sådan tilbereder du tarteletterne:

  • Skyl broccolien, og skær den ud i små buketter.
  • Skær kyllingepålægget i tern.
  • Pisk æg og mælk sammen med en gaffel - tilsæt gerne røget paprika, salt og peber.
  • Fordel tarteletterne på en bageplade, og tilføj pålæg, broccoli og grønne ærter i hver tartelet.
  • Hæld rørægget i tarteletterne.
  • Bag tarteletterne i ovnen ved 175 °C i 20-25 min. til æggemassen er stivnet.
  • Nyd tarteletterne med kylling og bacon varme, eller lad dem køle af, og tag dem med i madpakken.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Prøv også at lave brunchmuffins med bacon