De bedste madpakker er dem, der bliver spist

Få inspiration til madpakken

Få opskrifter på madpakker, du glæder dig til

Alt for mange madpakker ender med ikke at blive spist, og det er en skam. Madpakker er nemlig en kilde til energi og næring, der giver humøret et løft og sørger for, at hovedet er friskt, selv hen på de sene eftermiddagstimer.

I en travl hverdag kan det være svært at finde inspiration til nærende og varierede madpakker, der også er nemme at lave. Derfor har vi samlet en ordentlig bunke madpakkeinspiration til både børn og voksne, så du kan lave madpakker, der både tilfredsstiller smagsløgene og giver kroppen brændstof. For at gøre det ekstra nemt for dig kan flere af opskrifterne forberedes i god tid, og ingredienserne har du med stor sandsynlighed allerede i dit køleskab.

Mere madpakke – Mere at glæde sig til

De største madpakkehits

Gå på opdagelse i seks mest populære madpakkekategorier, og få lækre og varierende opskrifter, der ikke tager 100 år at lave.

Tulip Pålækker er pålægsklassikere skåret i tykke skiver med mere smag! Pålægget er lavet af udvalgte råvarer og efter stolte håndværksmæssige pålægstraditioner, så du kan være sikker på, at både smag og kvalitet er i orden. 

Tulip pålækker har samlet en masse inspiration til hvor dan du kan sætte pålæg på menuerne til en vellykket hverdag eller weekend... for det behøver slet ikke være kedeligt at servere kold mad... tvært imod!

Find din inspiration her