Påskefrokost menu

Påsken er en herlig højtid med mange gamle traditioner heriblandt påskefrokosten, hvor venner og familie samles. Savner du inspiration og idéer til påskefrokosten, kan du prøve opskrifterne nedenfor. Du finder både traditionelle opskrifter på smørrebrød og moderne variationer, så du kan sammensætte en påskefrokost menu, du både glæder dig til at servere og nyde. Se opskrifterne nedenfor.

Retter til påskefrokost

Hvad er påskemad, og hvad hører der egentlig til en påskefrokost? Det er helt op til dig, hvad du vil servere for dine venner og familie, men ofte består påskefrokost menuen både af kolde og lune retter. De kolde retter kan eksempelvis være sild, æg og rejser, æggesalat, hønsesalat eller tunsalat. På det lune bord kan der være fiskefilet, frikadeller, leverpostej med bacon og tilbehør eller tærte.

Forkæl også gerne dine gæster med noget godt brød, gode oste og en sød dessert og kaffe til at slutte af på.

 

Påskelækker

Med mere end 28 slags Tulip Pålækker kan du hurtigt sammensætte en lækker påskefrokost. Hvad enten det er til frokosten med vennerne eller familien, er vores pålæg skåret i tykkere skiver og salaterne rørt sammen af gode ingredienser. Tulip Pålækker er lavet af udvalgte råvarer og efter stolte håndværksmæssige pålægstraditioner, så du kan være sikker på, at både smag og kvalitet er i orden.

Find alt du skal bruge til påskefrokosten