Røget mørbrad med urtekrydret rørægscremeDrys med purløg og kørvel
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 160 g fuldkornsrugbrød
- 140 g Tulip Pålækker Røget Mørbrad
- Smør
- 1 tsk. smør
- 2 æg
- ¼ dl fløde
- Salt
- Friskkværnet peber
- Kørvel
- Purløg
Sådan tilbereder du retten
- Steg rugbrødet i smør på en pande til det er gyldent og sprødt på begge sider.
- Bland æg, smør og fløde, og varm det forsigtigt op i en gryde, hvor der røres hele tiden, så det ikke brænder på.
- Krydr med salt og peber - og tag af blusset, før det bliver for stift.
- Anret den røgede mørbrad på det smørstegte rugbrød.
- Top med cremet røræg.
- Drys med purløg og kørvel.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Sæt trumf under smagsindtrykket ved at tilsætte soltørrede tomater ovenpå den cremede røræg. Du kan også servere røget mørbrad med røræg som en lille lækker snittemad til forret eller sammen med en drink i selskab med venner og familie.
Den gode rugbrødsmad
Et stykke smørrebrød er sjældent nok, især når gælder frokost og aftensmad. Heldigvis kan du variere smørrebrødet med alle mulige slags pålæg og fisk, så der er noget for enhver smag – eksempelvis roastbeef, rullepølse og kamsteg.