
Nemme pizzasnegle med skinkeTil børnenes madpakke
- 50 min.
- 4 personer
Ingredienser
PIZZASNEGLE- 120 g pizzadej
- 4 spsk. basilikumspesto
- 100 g revet mozzarella
- 1 pk. Tulip Pålækker Røget Skinke
- 2 spsk. tomatpuré
- 4 spsk. vand
- ½ fed hvidløg
- 1 spsk. oregano
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
- Lav en pizzadej, eller brug en færdiglavet.
- Forvarm ovnen til 200 °C.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord til en kvadrat på 30 x 40 cm.
- Bland tomatpuré, vand, hvidløg, oregano, salt og peber sammen til tomatsauce.
- Fordel tomatsaucen på dejen, og smør pestoen ud over.
- Drys osten ud over, og kom skinken på, så den dækker det hele.
- Rul dejen med fyld til en lang roulade. Skær 12 snegle ud i to cm tykkelse, og læg dem på en bageplade. Lad den hæve i 20 min.
- Bag sneglene ved 200 °C i ca. 15 minutter til de er let gyldne.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Supplér de små pizzasnegle med en grøn salat eller grove grøntsager. Det kunne eksempelvis være cherrytomater, agurkestænger eller gulerodsstave.
Madpakker der bliver spist op
Pizzasnegle er mange børns favoritmadpakke, men der er også mange andre opskrifter, som kan få dem til at spise op. Prøv eksempelvis et gulerodsbrud, madmuffins, pirogger, wraps eller kyllingesnurrer. Find dem og mange andre opskrifter i vores opskriftssamling.