Højtbelagt smørrebrød med rullepølseToppet med dildmarinerede kartofler og rødbede
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
KARTOFLER- 150 g små kartofler med skræl
- 1 bundt dild
- 2 spsk. olivenolie
- ½ citron
- Salt
- Sort peber
- 1 pk. Tulip Pålækker Rullepølse
- 1 rødbede
- Smør
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- 4-8 blade kruset (frisee) salat
Sådan tilbereder du retten
- Kog kartoflerne, og lad dem køle af.
- Del de kogte kartofler i tykke skiver, og vend dem forsigtigt med masser af plukket dild, olivenolie, citronsaft, salt og peber.
- Riv eller skær rødbeden i fine strimler. Læg dem i koldt vand indtil brug.
- Smør brødet, og placér salat og rullepølsen ovenpå.
- Top herefter med dildmarinerede kartofler og rødbede.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Rødbeden kan let erstattes med almindelige eller syltede rødløg. Vil du have ekstra fylde på dit højtbelagte smørrebrød, er ærteskud gode til at give volumen.
Flere opskrifter på smørrebrød
Højbelagt smørrebrød med rullepølse er en klassiker blandt mange smørrebrødstyper. Gå på opdagelse efter din favorit i vores opskriftssamling.