Bruschetta med kylling Med ristet bacon, peberfrugt og forårsløg

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Bruschetta med kylling Med ristet bacon, peberfrugt og forårsløg

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Bruschetta er en klassisk italiensk appetizer, men retten gør sig også godt som en let frokost, eller når du vil gøre lidt ekstra ud af madpakken. I denne opskrift har vi skiftet nogle af de klassiske elementer som tomat og ost ud med peberfrugt og forårsløg. Derudover topper vi bruschettaen med en spicy kyllingesalat og sprød bacon, som giver maden et lækkert knasende bid.

Prøv selv den nemme ret enten serveret som forret, som en del af større måltid eller som en luksuriøs frokost.

 


Sådan tilbereder du retten

Byg dit smørrebrød på dit yndlingsrugbrød enten fra bageren eller supermarkedet. Du kan også bage det selv – find opskrift på rugbrød her.

  • Tænd ovnen ved 180 °C.
  • Læg baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist dem i ovnen indtil de er gyldne og sprøde, ca. 25 min.
  • Lad de ristede baconskiver køle på et stykke køkkenrulle.
  • Rist imens brødet på begge sider på en varm pande i olivenolien.
  • Fjern panden fra varmen og lad brødene hvile heri.
  • Vend kyllingeskiverne nænsomt sammen med peberfrugt, forårsløg, koriander, rapsolie, hvidvinseddike og tabascosauce i en skål.
  • Smag til med salt og peber.
  • Fordel salaten på de lune brød og top med sprøde skive af bacon.
  • Drys med et let drys røget paprika.
  • Velbekomme!


Tips

Har du travlt og gerne vil slippe for rengøring af ovn, så skulle du tage og prøve vores Tulip Stegt Bacon i skiver. Det er dejlig nemt og smager skønt.

Serveringsforslag

Bruschetta med kylling og bacon er en alsidig mad, og den er især et hit til større frokoster, hvor du kan blande toppingen i forvejen og først samle retten, når den skal serveres. Du kan eksempelvis servere den sammen med en salat til påskefrokosten, eller som en del af et stort tapasbord.

Få mere inspiration til påskefrokosten

Glæd dig til at åbne madpakken

Forkæl dig selv med en god madpakke, som du glæder dig til at åbne hele arbejds- eller skoledagen igennem. Når det kommer til madpakken, er variation enormt vigtigt. Derudover gør de små ting, som gnavegrønt, kiks, nødder eller juice, at madpakken lige bliver lidt mere lækker.

Tager du bruschetta med kylling og bacon med på madpakke, anbefaler vi, at du opbevarer topping og brød hver for sig og først samler bruschettaen, når du skal nyde den. På den måde holder den sig sprød og lækker.

Se alle vores madpakkeopskrifter