Pizzamuffins med spegepølse, ost og spinat

Pizzamuffinsmed spegepølse, ost og spinat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pizzamuffinsmed spegepølse, ost og spinat

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g pizzadej
  • 0,5 dåse flåede tomater
  • 1 tsk. oregano
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. havsalt
  • 4 knivspids sort peber
  • 2 dl revet ost
  • 100 g Pålækker Spegepølse
  • 40 g babyspinat
  • 2 spsk. olivenolie
Print opskrift

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200º C.

PIZZAMUFFINS: 
Rul dejen ud.

Rør tomat med oregano og presset hvidløg. Blend den hvis der er store stykker tomat i. Krydr med salt og peber.

Fordel tomatsaucen på pizzadejen. Drys med 1 dl revet ost og læg skiver af spegepølse på.

Fordel spinat på toppen og rul dejen til en aflang pølse. Skær dejen i 2 cm tykke skiver.

Smør en muffinform med lidt olivenolie og kom pizzastykkerne i form.

Pensl med en smule olie på toppen og drys med mere reven ost.

Bag muffinsene ved 200º C i ca. 12-15 min. Lad dem køle på en rist. Top eventuelt med oregano.

Produkter