Små bacon-mumiereller jalapeño poppers med ostefyld

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Små bacon-mumiereller jalapeño poppers med ostefyld

  • 25 min.

Ingredienser

  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 12 friske jalapeños (der kan vælges snackpeber, hvis man ikke ønsker en stærk ret)
  • 100 g flødeost
  • 100 g feta ost
  • 48 sukkerøjne
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

  1. Bland flødeost og fetaost sammen.
  2. Halver jalapeñoerne og fjern kernerne. Fyld herefter hver halvdel med osteblandingen. (OBS ikke for meget fyld, så kan de ”eksplodere”).
  3. Svøb de fyldte jalapeños i bacon og læg dem på en tallerken.
  4. Bag i ovnen ved cirka 200 grader i 20 minutter.
  5. Lad de bagte jalapeños køle af og dekorér herefter med sukkerøjne.
  6. Server mumierne!