Mexican Spareribs tapas-style med chips, salsa og guacamole

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Mexican Spareribs tapas-style med chips, salsa og guacamole

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 200 g basmati ris
  • 1 kg Tulip Slow Cooked Spareribs
  • 0,5 dåse røde kidneybønner
  • 0,5 dåse hvide bønner i saltlage
KRYDDERIER TIL MARINADE
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 1 tsk. kakaopulver
  • 1 spsk. spidskommen
GUACAMOLE
  • 1 avocado
  • 1 spsk. creme fraiche
  • 0,5 citron
  • 2 spsk. salt
  • 4 knivspids sort peber
  • 0,25 fed hvidløg
CHIPS
  • 50 g tacochips
  • 50 g cheddar
SALSA
  • 0,25 rødløg
  • 200 g tomater
  • 0,25 bundt persille
  • 1 spsk. rapsolie
  • 0,5 tsk. tørret chilipeber
  • 0,5 tsk. brunt rørsukker
  • 1 spsk. hvidvinseddike
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

  1. Risene koges efter anvisning på emballagen.
  2. Hæld marinaden fra Spareribs op i en skål og bland sesamfrø, kakao og spidskommen i.
  3. Varm spareribs i ovnen efter anvisningen på emballagen.

GUACAMOLE

  1. Avocadoen befries for sten og moses og vendes med cremefraiche, 0,25 fed presset hvidløg, citronsaft, salt og peber.

CHIPS

  1. Fordel tortilla chips i en bradepande og strø med cheddar. Varm i ovnen ved 200 °C i 2-3 min.

SALSA

  1. Pil og hak rødløg, og skær tomat i små tern.
  2. Hak persille.
  3. Vend tomater, rødløg, 0,5 fed presset hvidløg, rapsolie, tørret chili, hakket persille, rørsukker, salt og vineddike sammen til en salsa.

SERVERING

  1. Sigt lagen fra de røde og hvide bønner, og vend med de kogte ris.
  2. Server Mexican spareribs med nachos, bønner og ris, tomatsalsa og guacamole.