
Mexican Spareribs tapas-style med chips, salsa og guacamole
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 200 g basmati ris
- 1 kg Tulip Slow Cooked Spareribs
- 0,5 dåse røde kidneybønner
- 0,5 dåse hvide bønner i saltlage
- 1 spsk. sesamfrø
- 1 tsk. kakaopulver
- 1 spsk. spidskommen
- 1 avocado
- 1 spsk. creme fraiche
- 0,5 citron
- 2 spsk. salt
- 4 knivspids sort peber
- 0,25 fed hvidløg
- 50 g tacochips
- 50 g cheddar
- 0,25 rødløg
- 200 g tomater
- 0,25 bundt persille
- 1 spsk. rapsolie
- 0,5 tsk. tørret chilipeber
- 0,5 tsk. brunt rørsukker
- 1 spsk. hvidvinseddike
Sådan tilbereder du retten
- Risene koges efter anvisning på emballagen.
- Hæld marinaden fra Spareribs op i en skål og bland sesamfrø, kakao og spidskommen i.
- Varm spareribs i ovnen efter anvisningen på emballagen.
GUACAMOLE
- Avocadoen befries for sten og moses og vendes med cremefraiche, 0,25 fed presset hvidløg, citronsaft, salt og peber.
CHIPS
- Fordel tortilla chips i en bradepande og strø med cheddar. Varm i ovnen ved 200 °C i 2-3 min.
SALSA
- Pil og hak rødløg, og skær tomat i små tern.
- Hak persille.
- Vend tomater, rødløg, 0,5 fed presset hvidløg, rapsolie, tørret chili, hakket persille, rørsukker, salt og vineddike sammen til en salsa.
SERVERING
- Sigt lagen fra de røde og hvide bønner, og vend med de kogte ris.
- Server Mexican spareribs med nachos, bønner og ris, tomatsalsa og guacamole.