Mexican Spareribstapas-style med chips, salsa og guacamole

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mexican Spareribstapas-style med chips, salsa og guacamole

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 200 g basmati ris
  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 1 tsk. kakaopulver
  • 1 spsk. spidskommen
  • 1 avocado
  • 1 spsk. creme fraiche
  • 0,5 citron
  • 2 spsk. salt
  • 4 knsp. sort peber
  • 50 g tacochips
  • 50 g cheddar
  • 0,25 rødløg
  • 200 g tomater
  • 0,25 bdt. persille
  • 1 spsk. rapsolie
  • 0,5 tsk. tørret chilipeber
  • 0,5 tsk. brunt rørsukker
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 0,5 ds. røde kidneybønner
  • 0,5 ds. hvide bønner i saltlage

Fremgangsmåde

Risene koges efter anvisning på emballagen.

Hæld marinaden fra Spareribs op i en skål og bland sesamfrø, kakao og spidskommen i. Smør marinaden på kødet, og varm det i ovnen efter anvisningen på emballagen.

Avocadoen befries for sten og moses og vendes med cremefraiche, 0,25 fed presset hvidløg, citronsaft, salt og peber.

Fordel tortilla chips i en bradepande og strø med cheddar. Varm i ovnen ved 200 °C i 2-3 min.

Pil og hak rødløg, og skær tomat i små tern. Hak persille.

Vend tomater, rødløg, 0,5 fed presset hvidløg, rapsolie, tørret chili, hakket persille, rørsukker, salt og vineddike sammen til en salsa.

Sigt lagen fra de røde og hvide bønner, og vend med de kogte ris.

Server Mexican spareribs med nachos, bønner og ris, tomatsalsa og guacamole.

Spareribs

Spareribs

Spareribs er grillentusiastens yndling og enhver grillmester har sin egen foretrukne marinade og tilberedningsmåde. Tulip Spareribs er kødfulde kamben skåret ”the american way” i hele stykker, der gør dem nemme at håndtere på grillen eller i ovnen - de skæres i portionsstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er Slow Cooked, så det super møre saftige kød nemt slipper benene. Tulip Spareribs er færdigtilberedt og skal kun have 25 minutter på grillen eller i ovnen før de er klar til servering. Den vedlagte marinade er vores favorit, men du kan naturligvis også bruge din egen – velbekomme!