Mexican Spareribstapas-style med chips, salsa og guacamole

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Mexican Spareribstapas-style med chips, salsa og guacamole

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 200 g basmati ris
  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 1 tsk. kakaopulver
  • 1 spsk. spidskommen
  • 1 avocado
  • 1 spsk. creme fraiche
  • 0,5 citron
  • 2 spsk. salt
  • 4 knivspids sort peber
  • 50 g tacochips
  • 50 g cheddar
  • 0,2 rødløg
  • 200 g tomater
  • 0,2 bundt persille
  • 1 spsk. rapsolie
  • 0,5 tsk. tørret chilipeber
  • 0,5 tsk. brunt rørsukker
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 0,5 dåse røde kidneybønner
  • 0,5 dåse hvide bønner i saltlage
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Risene koges efter anvisning på emballagen.

Hæld marinaden fra Spareribs op i en skål og bland sesamfrø, kakao og spidskommen i. Smør marinaden på kødet, og varm det i ovnen efter anvisningen på emballagen.


GUACAMOLE: 
Avocadoen befries for sten og moses og vendes med cremefraiche, 0,25 fed presset hvidløg, citronsaft, salt og peber.

CHIPS: 
Fordel tortilla chips i en bradepande og strø med cheddar. Varm i ovnen ved 200 °C i 2-3 min.

SALSA: 
Pil og hak rødløg, og skær tomat i små tern. Hak persille.

Vend tomater, rødløg, 0,5 fed presset hvidløg, rapsolie, tørret chili, hakket persille, rørsukker, salt og vineddike sammen til en salsa.

Sigt lagen fra de røde og hvide bønner, og vend med de kogte ris.

Server Mexican spareribs med nachos, bønner og ris, tomatsalsa og guacamole.