

Pizzasnegle med hamburgerrygog squash
- 2 t. 0 min.
Ingredienser
12-14 stk.- 10 skiver Tulip Pålækker Hamburgerryg
- 1 portion pizzadej (se opskrift)
- 140 g tomatkoncentrat
- 100 g revet squash
- Salt og kværnet peber
- 2 spsk. tørret oregano
- 150 g revet cheddar og mozzarella
- 2 skiver rugbrød smurt med pikant ost, 2 skiver Tulip Pålækker Hamburgerryg til en klemme.
- Tørret frugt, dadel, abrikos, rosiner
Sådan tilbereder du retten
Forbered dejen.
Riv squash groft på rivejern.
Vend den hævede dej ud på et meldrysset bord, rulles ud til en rektangel på ½ cm tykkelse.
Smør tomatpure på fordel revet squash, salt og peber på, ikke helt ud til kanten.
Kom skiver af Tulip Pålækker Hamburgerryg på og blanding af revet cheddar og mozzarella.
Fyldet skal ikke helt ud til kanten.
Dejen rulles til en lang rulle. Skær med en franskbrødskniv snegle ud i ca. 3 cm tykkelse, kom dem på bagepapir på en bageplade.
Efterhæver i 30 min.
Bag dem ved 200 °C varmluft i 10-13 min. afkøler på rist. Frys dem du ikke bruger.
Tips
Man kan blande 1/3 del fuldkornsmel i dejen for at få en grovere udgave.
Alternativt kan man også købe en rulle færdig pizzadej.