Omelet med små salater og sprød bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Omelet med små salater og sprød bacon

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g bacon i skiver
  • 12 æg
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1,25 dl rapsolie
  • 10 g grov sennep
  • 10 g sherryeddike
  • 10 g tomatpure
  • 1 skalotteløg
  • 80 g blandet spæde salater
Print opskrift

Find alle de bedste brunch opskrifter fra Tulip lige her.

 


Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 
Steg bacon sprødt på en varm pande.

VINAIGRETTEDRESSING: 
Til vinaigretten piskes 1 dl koldpresset rapsolie, sennep, sherryeddike, tomatpure og finthakket skalotteløg grundigt sammen til en ensartet masse.

OMELET: 
Der anvendes 3 æg per omelet.

De 3 æg piskes godt sammen og der tilsættes salt og peber.

På en mellemvarm pande tilsættes 1 spsk. olie og æggemassen. Herefter omrøres massen til æggene har konsistens, hvorefter omeletten foldes.


Den færdige omelet anrettes med bacon og salat pyntet med urter og blomster samt dressing.

Andre opskrifter fra Tulip

Æggemuffins med bacon

Røget rullepølse med timiansky og appelsin

Røget skinke med kartofler og frisk grønt

Produkter