

Omelet med små salater og sprød bacon
- 50 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g bacon i skiver
- 12 æg
- Salt
- Friskkværnet peber
- 1,25 dl rapsolie
- 10 g grov sennep
- 10 g sherryeddike
- 10 g tomatpure
- 1 skalotteløg
- 80 g blandet spæde salater
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Steg bacon sprødt på en varm pande.
VINAIGRETTEDRESSING:
Til vinaigretten piskes 1 dl koldpresset rapsolie, sennep, sherryeddike, tomatpure og finthakket skalotteløg grundigt sammen til en ensartet masse.
OMELET:
Der anvendes 3 æg per omelet.
De 3 æg piskes godt sammen og der tilsættes salt og peber.
På en mellemvarm pande tilsættes 1 spsk. olie og æggemassen. Herefter omrøres massen til æggene har konsistens, hvorefter omeletten foldes.
Den færdige omelet anrettes med bacon og salat pyntet med urter og blomster samt dressing.