Omelet med små salater og sprød bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Omelet med små salater og sprød bacon

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g bacon i skiver
  • 12 æg
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1,25 dl rapsolie
  • 10 g grov sennep
  • 10 g sherryeddike
  • 10 g tomatpure
  • 1 skalotteløg
  • 80 g blandet spæde salater
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Steg bacon sprødt på en varm pande.

 

VINAIGRETTEDRESSING: 
Til vinaigretten piskes 1 dl koldpresset rapsolie, sennep, sherryeddike, tomatpure og finthakket skalotteløg grundigt sammen til en ensartet masse.


OMELET: 
Der anvendes 3 æg per omelet.

De 3 æg piskes godt sammen og der tilsættes salt og peber.

På en mellemvarm pande tilsættes 1 spsk. olie og æggemassen. Herefter omrøres massen til æggene har konsistens, hvorefter omeletten foldes.


Den færdige omelet anrettes med bacon og salat pyntet med urter og blomster samt dressing.

Andre opskrifter fra Tulip

Asien spareribs

med spidskål og nudler

Jordskokkesuppe

med persille-bacondrys

Hjemmelavede pølser

med bacon og lun kartoffelsalat

Produkter