Muffins med bacon og æg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Muffins med bacon og æg

  • 25 min.

Ingredienser

  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 4 æg
  • Purløg
  • Salt og peber
Print opskrift

Find alle de bedste brunch opskrifter fra Tulip lige her.

 


Sådan tilbereder du retten

Nok til fire stk. muffins med bacon og æg:

BACON: 
Tænd ovnen på 180 ºC.

Kom baconskiverne på en bageplade og steg dem let i ca. 5-7 min. i ovnen. De skal ikke være sprøde. Bare lige tilberedt.

MUFFINS: 
Smør en muffinform med lidt olie eller smør.

For formene med baconskiverne.

Slå et æg ud i hver foret form.

Krydr med salt og peber.

Bag ved ca. 12-15 min og pynt med purløg inden servering.

Andre opskrifter fra Tulip

Græskarsuppe

med chili, kylling og jordskokker, drysset med bacon

Rösti lavet af hvidkål

med bacon, æbler, grønkål og portobellosvampe

Bacon-cheese dip

Produkter