
Cæsarsalatmed Pulled Pork
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Pork
- 1 pasteuriseret æggeblomme
- 1 spsk. havsalt
- 3 dl rapsolie
- ½ citron
- romainesalat
- cherrytomater
- 50 g parmesan
- 50 g hvidløgscroutoner
Sådan tilbereder du retten
- Tilbered pulled pork efter anvisningen på emballagen.
- Lav aioli ved at blende æggeblommerne med havsalt og hvidløg. Tilsæt langsomt olien og blend ved laveste hastighed. Smages til med citronsaft.
- Skær romainesalaten i grove stykker.
- Del cherrytomaterne i to og bland stykkerne sammen med salat, parmesan, aioli og pulled pork.
- Drys salaten med høvlet parmesan og brødcroutoner inden servering.
- Velbekomme!
Tips
Hvad er pulled pork lavet af?
Som regel laves pulled pork af nakkefileten på en gris, som tilberedes ved lav varme over længere tid. For at holde kødet mørt og saftigt tilsættes masser af marinade undervejs. Vil du være helt sikker på at få en snasket omgang pulled pork, kan du vende kødet i ekstra barbecue sauce.
Har du god tid, kan du kaste dig over at lave pulled pork fra bunden og nyde et godt hjemmelavet måltid, du helt sikkert vil sætte ekstra stor pris på.
Sådan får du brugt dine rester
En hurtig og effektiv måde at få brugt sine rester på er ved at bruge det som fyld til wraps. Har du eksempelvis rester fra opskriften her, eller har du grøntsager i køleskabet, der trænger til at blive brugt, så tøv ikke. Snit dine grøntsager, tilbered dit pulled pork efter anvisningen og fold det sammen i en wrap, og så har du på ingen tid en helt ny ret, der hverken kedelig eller besværlig.

Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt