Fløde leverpostej med hjemmelavet knækbrød stegt bacon og gnavegrønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fløde leverpostej med hjemmelavet knækbrød stegt bacon og gnavegrønt

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 g lille plastik bøtte med Tulip Pålækker Flødeleverpostej
  • 3 skiver Tulip Stegt Bacon
  • 3 stykker hjemmelavet knækbrød
Gnavegrønt
  • Skole agurker
  • Radiser
  • Blomkålsbuketter
  • Agurk
  • Cherry tomater
  • Sukkersnaps
Madpakketilbehør
  • Jordbær
  • Melonstykker
  • Müeslibar
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Kom plastikbøtte med Tulip Pålækker Flødeleverpostej i en madkasse sammen med Tulip Stegt Bacon i Skiver.

Kom stykker af hjemmebagt knækbrød og masser af gnavegrønt.

 


Tips

Brug gerne årstidens grønt og frugt der er mest smag og saft i.