Rugbrødsbolle med Sønderjysk Spegepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødsbolle med Sønderjysk Spegepølse

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. rugbrødsboller
  • 4-6 skiver Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse
  • 4 spsk. frisk flødeost
  • 20 g solsikkespirer
  • 4 skiver gul peberfrug
Madpakketilbehør
  • 6 stk. cherrytomater
  • 50 g friske blåbær
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær rugbrødsbollerne vandret i halve og smør dem med frisk flødeost.

Fordel Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse mellem bollerne og top dem med solsikkespirer og peberfrugtsskiverne.

Pak bollerne ind i passende madpakkepapir og kom dem i en madkasse sammen med det udvalgte tilbehør.

 


Tips

Erstat evt. flødeosten med hummus.

Lignende opskrifter

Wrap med rullepølse og spirer

Pizzasnegle med røget skinke, mozzarella og basilikum

- til børnenes madpakke

Hjemmebagt sandwichbolle med Grovhakket Leverpostej

Produkter