Røget rullepølse med fennikel, svesker, appelsin og dild

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget rullepølse med fennikel, svesker, appelsin og dild

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

FENNIKEL OG SVESKER
  • 1 fennikelknold
  • 60 g svesker
  • 1 citron
  • 2 spsk. rapsolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber
ANRETNING
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 20 g mayonnaise
  • 2 pk. Pålækker Rullepølse
  • Dild
Print opskrift

Fremgangsmåde

FENNIKEL OG SVESKER

Skyl fennikel og skær den i helt tynde skiver - f.eks. på et mandolinjern.

Kom dem i isvand (så bliver de helt sprøde).

Skær sveskerne i små tern og marinér dem med citronsaft, revet citronskal og olien.

Tilsæt afdryppede fennikel og smag til med salt og peber.

ANRETNING

Lun brødet og smør evt. brødet med lidt mayonnaise.

Anret med rullepølse og fennikelsalaten - pynt med masser af dild.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter