Røget rullepølse med fennikel, svesker, appelsin og dild - en opskrift med pålæg fra Tulip

Røget rullepølsemed fennikel, svesker, appelsin og dild

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget rullepølsemed fennikel, svesker, appelsin og dild

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 fennikelknold
  • 60 g svesker
  • 1 citron
  • 2 spsk. rapsolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 20 g mayonnaise
  • 180 g Pålækker Rullepølse
  • Dild
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Skyl fennikel og skær den i helt tynde skiver - f.eks. på et mandolinjern. 
Kom dem i isvand (så bliver de helt sprøde).
Skær sveskerne i små tern og marinér dem med citronsaft, revet citronskal og olien. 
Tilsæt afdryppede fennikel og smag til med salt og peber.

ANRETNING: 
Lun brødet og smør evt. brødet med lidt mayonnaise.

Anret med rullepølse og fennikelsalaten - pynt med masser af dild.

Produkter