
Knækbrød med rullepølse og rødbedehummus
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 4 stk. groft knækbrød
- 4 spsk. rødbedehummus
- 4 skiver Tulip Pålækker Rullepølse
- 2 stængler bladselleri
- Friske kviste af bredbladet persille
- Friskkværnet peber
- 1 ds. kikærter
- 120 g kogt rødbede
- 1 tsk. spidskommen
- 2 spsk. friskpresset citronsaft
- 2 fed fed hvidløg
- 1 dl god olivenolie
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
Sådan tilbereder knækbrød med rullepølse
- Smør knækbrødene med rødbedehumus og læg skiver af rullepølse på.
- Top med bladselleri snittet i tynde strimler på et mandolinjern.
- Pynt med bredbladet persille og et drys friskkværnet peber.
- Velbekomme!
Sådan tilbereder du rødbedehummus
- Hæld væsken fra kikærterne og skær de kogte rødbeder i tern.
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend dem til en glat og homogen hummus-masse.
- Smag til med salt og peber.
- Hæld den færdige rødbedehumus i en passende skål, så er den klar til servering.
Tips
Snit flere stængler af bladselleri eller anden grøntsag i tynde strimler og opbevar dem i en beholder med vand på køl. Strimlerne kan bruges på pålæg og i salater. De krøller smukt efter et par timer i koldt vand.