Knækbrød med rullepølse og rødbedehummus

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Knækbrød med rullepølse og rødbedehummus

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 4 stk. groft knækbrød
  • 4 spsk. rødbedehummus
  • 4 skiver Tulip Pålækker Rullepølse
  • 2 stængler bladselleri
  • Friske kviste af bredbladet persille
  • Friskkværnet peber
Rødbedehummus
  • 1 ds. kikærter
  • 120 g kogt rødbede
  • 1 tsk. spidskommen
  • 2 spsk. friskpresset citronsaft
  • 2 fed fed hvidløg
  • 1 dl god olivenolie
  • Salt og peber
Print opskrift

Lækker snack til frokostbordet.


Sådan tilbereder du retten

Sådan tilbereder knækbrød med rullepølse

  • Smør knækbrødene med rødbedehumus og læg skiver af rullepølse på.
  • Top med bladselleri snittet i tynde strimler på et mandolinjern.
  • Pynt med bredbladet persille og et drys friskkværnet peber.
  • Velbekomme!

 

Sådan tilbereder du rødbedehummus

  • Hæld væsken fra kikærterne og skær de kogte rødbeder i tern.
  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend dem til en glat og homogen hummus-masse.
  • Smag til med salt og peber.
  • Hæld den færdige rødbedehumus i en passende skål, så er den klar til servering.


Tips

Snit flere stængler af bladselleri eller anden grøntsag i tynde strimler og opbevar dem i en beholder med vand på køl. Strimlerne kan bruges på pålæg og i salater. De krøller smukt efter et par timer i koldt vand.