Hamburgerryg med italiensk salatToppet med tomater og gul peber
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 skiver groft kernerugbrød
- 6 skiver Tulip Pålækker Hamburgerryg
- ¾ dl ærter
- ¾ dl gulerødder skåret i små tern
- 2 spsk. god mayonnaise
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 spsk. hakket purløg
- 1 spsk. bredbladet persille
- 4 cherrytomater
- ¼ gul peber skåret i tynde strimler
- Evt. ekstra hakket purløg til pynt
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
- Blancher ærter og gulerødder ved at komme dem i kogende vand i 1½ minut, og køl herefter hurtigt ned med iskoldt vand.
- Lav italiensk salat ved at vende ærter og gulerødder med mayonnaise, dijonsennep og hakkede purløg og bredbladet persille.
- Skær cherrytomaterne i kvarte og den gule peberfrugt i tynde strimer.
- Fordel skiverne af hamburgerryg på rugbrødet.
- Smag til med salt og peber.
- Top pålægget med italiensksalat, cherrytomater, peberfrugt og friske krydderurter.
- Velbekomme!
Tips
Tips til servering
Rugbrødsmaden er fast inventar i mange danske madpakker, fordi den er nem at lave og variere med forskelligt pålæg og topping. En flot anretning er også med til at vække appetitten, derfor kan det være en god idé at bruge friske krydderurter, spiselige blomster eller stylede løg, der giver farve, smag og volumen til madden.
Vil du gøre endnu mere ud af det, bliver maden kun bedre af at komme på et stykke hjemmebagt rugbrød.
Hjemmelavet italiensk salat serveringsforslag
Traditionelt set serveres italiensk salat med hamburgerryg, og vi er vilde med den kombination! Men faktisk klæder den friske, italienske salat mange former for pålæg. Prøv den eksempelvis på kyllinge- eller kalkunpålæg.