
Nemme, lækre fladbrød med fyld og karryhummus
- 25 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 fladbrød
- 10 skiver Tulip Pålækker Peberspegepølse
- 4 spsk. karryhummus
- 2 små håndfulde fintsnittet rød spidskål
- 1 dl edamamebønner - optøet
- Frisk kørvel til pynt
- 1 ds kikærter
- 1 dl god olivenolie
- Saften af ½ citron
- 1 tsk. spidskommen
- 1 spsk. karry
- 2 fed hvidløg
- ½ rød chili
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
Fladbrød med fyld:
- Grill fladbrødene på en varm grillpande på begge sider, så de får en sprød overflade.
- Smør fladbrødene med karryhumus og læg skiver af peberspegepølse ovenpå.
- Fordel fintsnittet rød spidskål ud på spegepølsen sammen med edamamebønnerne.
- Pynt til sidst med frisk kørvel.
- Spis fladbrødene åbne eller rul dem sammen.
Karryhummus:
- Hæld væsken fra kikærterne.
- Kom kikærterne op i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne og blend dem helt glat og homogen hummusmasse.
- Smag til med salt og peber.
- Velbekomme!
Tips
Byt karryhummus ud
Vi har brugt gul karryhummus i vores fladbrød. Men hummus kommer i mange farver og varianter – og kan bruges i et væld af forskellige retter. Det er en nem måde at flette mere grønt ind i dine retter og tilføje flotte farver og smage.
Brug pålæg og gør madlavningen nemmere
Når du bruger pålæg i dine retter, gør du ikke kun madlavningen nemmere for dig selv. Du kan også bruge metoden til at få bugt med de sidste skiver pålæg i pakken, hvis de ligger i køleskabet og snart rammer udløbsdato. På den måde letter du både dit eget arbejde og mindsker madspild.