Bacon toast med smeltet ost

(7 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon toast med smeltet ost

  • 1 person

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip Bacon
  • 2 skiver toastbrød (pr. toast)
  • 2 skiver ost (pr. toast)
Print opskrift

En syndig og snasket bacon toast

En lækker grilled cheese toast stegt på panden vil få de flestes mund til at løbe i vand. I denne opskrift har vi taget den velkendte grilled cheese til nye højder - vi har nemlig svøbt den ind i sprød bacon. Så bliver det vist ikke meget lækre!

Denne opskrift på bacon toast er perfekt som et hurtigt måltid til de kedelige dage, hvor du fortjener at forkæle dig selv, og hvor aftensmaden bare skal gå lidt stærkt. En bacon toast er desuden genial til dagen derpå, hvor du virkelig bare trænger til en snasket og syndig toast med masser bacon!  


Sådan tilbereder du retten

  • Læg fire skiver bacon, så de danner en firkant.
  • Læg den ene skive toast oven på baconen.
  • Læg to skiver ost på brødet.
  • Læg den anden skive toast oven på osten.
  • Fold baconen omkring toasten.
  • Flyt toasten og læg fire nye skiver bacon på bagepapiret.
  • Læg toasten oven på de fire skiver og fold på den anden led, så toasten er pakket ind i bacon på alle sider.
  • Læg den indpakkede toast på en varm pande.
  • Vend toasten efter behov.
  • Man kan med fordel give den 5 minutter i ovnen, så alle sider bliver sprøde.
  • Velbekomme!

 


Tips

Bacon toast til dagen derpå

Blev det lidt for sent i går og kom der meget indenbords, har du måske ondt i håret i dag. Salten fra baconen og den smeltede oster perfekt til søndage på sofaen. Skal bacontoasten være endnu mere syndig, kan du komme stykker af stegt bacon ind i toasten sammen med osten.

Opdag flere opskrifter med bacon

 

Grilled cheese med grønt tilbehør

Vil du gerne gøre bacon toasten til en sammensat ret, kan du kan du servere din bacon toast sammen med en gang sprøde brasede kartofler. Vi foreslår brasekartofler med en hjemmelavet tomatchutney som dyppelse. Pynt til sidst retten med lidt frisk purløg.

Prøv opskriften på brasekartofler med tomatchutney