Bønnesalat med bacon og cheddar
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g grønne bønner
- 2 rødløg
- 1 spsk. grov sennep
- 1 fed hvidløg, fintrevet
- 2 spsk. hvidvinseddike (evt. med estragon)
- 4 spsk. god olie
- 60 g pinjekerner
- 300 g Tulip Bacon i tern
- 100 g revet cheddarost
Sådan tilbereder du retten
Nip stilken af bønnerne og skræl løgene.
Skær løgene i ringe og kom dem i en sigte.
Kog bønnerne i letsaltet vand i 3-4 minutter. Hæld vandet fra bønnerne gennem sigten med løgene i.
På den måde bliver løgene en smule mindre skarpe i smagen og bevarer samtidig lidt af deres sprødhed.
Rør sennep med hvidløg og eddike, og rør olien i lidt ad gangen.
Smag til med salt og friskkværnet peber og vend dressingen sammen med løg og bønner.
Rist pinjekernerne på en tør panden til de er gyldne. Kom dem i en skål og lad dem køle let af.
Tilbered baconternene på den varme pande og rist dem sprøde og gyldne.
Vend de varme bacontern i bønnesalaten og top med revet cheddarost og ristede pinjekerner.