Pasta alla Sorrento

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta alla Sorrento

  • 30 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 800 g pastaskruer
  • 600 g squash
  • 120 g olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g bacon i skiver
  • 20 g bredbladet persille
  • 2 citroner
  • Friskkværnet peber
  • Salt
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 50 g parmesan
Print opskrift

Fremgangsmåde

PASTA: 
Kog pastaen som beskrevet på emballagen.

SORRENTO: 
Squashen rives i fine strimler, som steges på panden i olie og med hvidløg, indtil strimlerne begynder at blive bløde.

Skær baconskiverne i grove stykker og steg dem på panden ved høj varme i ca. 2 minutter, til de er gennemstegt.

Tilsæt squash, lidt hakket persille, julienneskåret citronskræl og friskkværnet sort peber. Smag til med salt.

Kom den kogte pasta i blandingen og vend det sammen. Tilsæt nogle basilikumblade og parmesan efter ønske.

Servér med friskkværnet sort peber, lidt persille og et stænk olie.

Andre opskrifter fra Tulip

Bagt kartoffel

med Pulled Pork, cremefraiche og rødløg

Focaccia med bacon, squash og ost

Champagne og østers

med Hemmingway Champagne BI-cocktail & bacontopping

Produkter