Pasta alla Sorrento

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta alla Sorrento

  • 30 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 800 g pastaskruer
  • 600 g squash
  • 120 g olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g bacon i skiver
  • 20 g bredbladet persille
  • 2 citroner
  • Friskkværnet peber
  • Salt
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 50 g parmesan
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

PASTA: 
Kog pastaen som beskrevet på emballagen.

SORRENTO: 
Squashen rives i fine strimler, som steges på panden i olie og med hvidløg, indtil strimlerne begynder at blive bløde.

Skær baconskiverne i grove stykker og steg dem på panden ved høj varme i ca. 2 minutter, til de er gennemstegt.

Tilsæt squash, lidt hakket persille, julienneskåret citronskræl og friskkværnet sort peber. Smag til med salt.

Kom den kogte pasta i blandingen og vend det sammen. Tilsæt nogle basilikumblade og parmesan efter ønske.

Servér med friskkværnet sort peber, lidt persille og et stænk olie.