Snaps med bacon

(5 vurderinger) Min vurdering: 0

Snaps med bacon

  • 25 t. 20 min.
  • 8 personer

Ingredienser

  • 250 g bacon i skiver
  • 7 dl snaps, 40 % vol.
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACONSNAPS/BACONVODKA:

Skær Baconskiverne i små stykker og steg dem på en pande ved middelvarme, indtil de er meget sprøde, men ikke sorte.

Hæld vodka/snaps og baconstykker i et syltetøjsglas. Hæld forsigtigt det frasmeltede fedt oveni. Man kan også bytte om på rækkefølgen.

Skru låget på glasset, og sæt glasset i fryseren.

Tag efter mindst 24 timer glasset ud og fedtproppen med baconstykker kan forsigtigt og nemt løsnes og bortskaffes. Vodkaen er måske grumset; men i hvert fald er der lidt baconstykker tilbage.

Filtrer derfor vodkaen gennem diverse filtre og hæld den retur i den tomme vodka/snapse flaske.

Servér den iskold.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Hjemmerørt mayonnaise med bacon

Sønderjysk opskrift på marmorerede solæg med baconfyld

Produkter