
Grønne linser med bacon og grønt
- 1 t. 5 min.
- 4 personer
Ingredienser
LINSER- 200 g grønne linser
- 250 g Tulip Bacon i tern
- Olie
- 4 skalotteløg
- 1 gulerod
- 1 porre
- 2 laurbærblade
- 2 timiankviste
- Friskkværnet peber
- 1 tsk. bacon stegefedt
- 1 rødløg
- Krydderurter
- Frisk timian
- Køkkenrulle
Sådan tilbereder du retten
LINSER:
Kog linserne som anvist på pakken.
BACON:
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne.
Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.
Hæld stegefedtet fra i en skål. Tør panden af med køkkenrulle.
GRØNTSAGER:
Pil og skær skalotteløg i tern.
Skyl og skær gulerod i tern.
Skær den grønne top og bunden af porre. Skyl porren og skær den i skiver.
LINSER MED BACON:
Svits løg og linser i bacon stegefedt i en gryde.
Tilsæt gulerodstern og porreskiver. Tilsæt laurbærblade og timian.
Tilsæt bacontern og sauter blandingen. Kværn med peber.
SERVERING:
Anret retten på en tallerken eller i en skål og servér den varm og pyntet med frisk timian.