
Kartoffelrøsti med bacon
- 4 personer
Ingredienser
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 1 kg kartofler
- 1 løg
- 3 spsk. hvedemel
- 2 æg
- 3 spsk. smør
- Salt og sort peber
Sådan tilbereder du retten
- Start med at stege baconskiverne på en stegepande uden fedtstof, til de er sprøde og får flot farve. Læg dem derefter på noget køkkenrulle til afdrypning.
- Skræl og riv dernæst kartoflerne fint. Pil og hak løget fint. Pres så meget væske ud som muligt fra kartoflerne og kom dem en skål sammen med det finthakket løg og hvedemel. Knæk æggene i skålen og krydr med lidt salt og peber. Bland ingredienserne grundigt.
- Varm smørret op i en stegepande og fordel et par spiseskefulde dej, så den får en flot rund og flad form. Steg i et par minutter ved middel varme på hver side, indtil de har fået fin farve og er gennemstegt.
- Server til sidst røstiene med bacon og valgfrit tilbehør.
Tips
Server dem for eksempel sammen med en oksemørbrad med nøddefyld, bacon og grøntsager.