Rullepølse med peber og allehånde
TYKKERE SKIVER - MERE SMAG, 90 g
Til Tulip Pålækker Rullepølse bruger vi trimmet og tilskåret brystflæsk. Vi ruller kødet i hånden og krydrer med peber, allehånde og løg. Derpå koger vi rullepølsen, til den er perfekt mør. For at give den bedste smagsoplevelse skærer vi Tulip Pålækker Rullepølse
i tykkere skiver.
Ingredienser anvendt til 100 g færdigvare: Grisebryst 103 g, salt, gelatine, peber, løgpulver, allehånde, surhedsregulerende middel (natriumcitrater), antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (kaliumacetater, natriumnitrit).
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1046 kJ / 252 kcal | |
Fedt | 20 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 7,6 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 18 g | |
Salt | 2,9 g |