Surdejsbrøds sandwichmed Pulled Pork og karamelliserede rødløg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Surdejsbrøds sandwichmed Pulled Pork og karamelliserede rødløg

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 2 rødløg
  • 50 g smør
  • 1 spsk. rød balsamico
  • 8 surdejsbrød
  • 100 g cheddar
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered Pulled Pork efter anvisning på emballagen.


KARAMELLISEREDE RØDLØG: 
Skær rødløg i skiver og steg på en pande under omrøring i halvdelen af smørret. Tilsæt balsamico og lad løgene stå at trække.

Anret pulled pork på 4 brødskiver, herpå de karamelliserede løg og cheddar ost. Læg de sidste 4 brødskiver ovenpå.

Opvarm det resterende smør på en pande og steg nu sandwich ca. 3 minutter på hver side ved lav varme.