Surdejsbrøds sandwichmed Pulled Pork og karamelliserede rødløg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Surdejsbrøds sandwichmed Pulled Pork og karamelliserede rødløg

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 2 Rødløg
  • 50 g Smør
  • 1 spsk. Rød balsamico
  • 8 Surdejsbrød
  • 100 g Cheddar

Fremgangsmåde

Pulled Pork tilberedes efter anvisning på emballagen.

Skær rødløg i skiver og steg på en pande under omrøring i halvdelen af smørret. Tilsæt balsamico og lad løgene stå at trække.

Anret pulled pork på 4 brødskiver, herpå de karamelliserede løg og cheddar ost. Læg de sidste 4 brødskiver ovenpå.

Opvarm det resterende smør på en pande og steg nu sandwich ca. 3 minutter på hver side ved lav varme.

Slow cooked

Pulled Pork

Pulled Pork er klassikeren indenfor Slow Cooked. Inspirationen er hentet fra de grillelskende amerikanske sydstater, der har stærke traditioner for velkrydret mørt kød på grill. Råvarerne er ligesom krydderierne specielt udvalgt og sammen med den lange tilberedningstid sikrer de et helt unikt produkt: saftigt kød med masser af smag og samtidig så mørt at det nemt trækkes fra hinanden med to gafler – heraf navnet Pulled Pork. Tulip Pulled Pork er færdigtilberedt og skal kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen før kødet er klar til servering…nemt og lækkert både til hverdag og weekend!