Burritosmed Pulled Pork og mango-bananrelish
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Pork
- ½ icebergsalat
- 4 mexikanske pandekager (burritos)
- 1 mangofrugt
- ½ banan
- 1 rødløg
- 1,5 spsk. appelsinmarmelade
- ½ lime
- 2 spsk. persille
Sådan tilbereder du retten
Tilbered pulled pork efter anvisningen på emballagen.
MANGO-BANANRELISH
- Skræl mangoen, fjern stenen og skær den i små tern.
- Skræl banan og skær den i små tern.
- Pil og hak rødløg fint.
- Bland mango, banan, rødløg, apppelsinmarmelade, limesaft og hakket persille i en skål.
SERVERING
- Skyl salaten og skær den i fine strimler.
- Lun de mexikanske pandekager efter anvisningen på emballagen.
- Fordel relishen, pulled pork og salat på pandekagen og fold den sammen.
Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt