
Spareribsmed grillsalat og tomatsalsabrød
- 50 min.
- 4 personer
Ingredienser
SPARERIBS- 1 kg Tulip Spareribs
- 0,25 bundt bredbladet persille
- 20 g mandler
- 2 avocado
- 2 fennikelknold
- 2 dl sorte oliven uden sten
- 1 tsk. salt
- ½ citron (saften herfra)
- 1 fed hvidløg
- 200 g tomat
- 2 gulerødder
- 1 løg
- 2 spsk. olivenolie
- 4 pitabrød
- 1 tsk. salt
Sådan tilbereder du retten
Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen
GRILLSALAT:
Hak persille og mandler. Skær avocado i både
Skær fennikel i skiver og grill dem ca. 45 sekunder på hver side.
Kom fennikel i skiver, avocado i både, oliven, presset hvidløg, 2/3 af hakket persille, hakkede mandler, salt og citronsaft i en skål og vend det rundt.
TOMATSALSABRØD:
Skær de solmodne tomater i grove stykker. Flæk og grill gulerødderne i ca. 45 sekunder på hver side, og skær dem i tern.
Pil og snit løg i tynde ringe, og bland det i en skål sammen med resten af hakket persille, tomat, gulerodstern, olivenolie og salt.
Pensl pitabrødene med olie på begge sider, og grill dem kort på hver side.
ANRETNING:
Anret brødet med tomatsalsa og servér med grillsalaten og spareribs.