Spareribsmed grillsalat og tomatsalsabrød

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribsmed grillsalat og tomatsalsabrød

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SPARERIBS
  • 1 kg Tulip Spareribs
GRILLSALAT
  • 0,25 bundt bredbladet persille
  • 20 g mandler
  • 2 avocado
  • 2 fennikelknold
  • 2 dl sorte oliven uden sten
  • 1 tsk. salt
  • ½ citron (saften herfra)
  • 1 fed hvidløg
TOMATSALSABRØD
  • 200 g tomat
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 pitabrød
  • 1 tsk. salt
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen

GRILLSALAT: 
Hak persille og mandler. Skær avocado i både
Skær fennikel i skiver og grill dem ca. 45 sekunder på hver side.
Kom fennikel i skiver, avocado i både, oliven, presset hvidløg, 2/3 af hakket persille, hakkede mandler, salt og citronsaft i en skål og vend det rundt.


TOMATSALSABRØD: 
Skær de solmodne tomater i grove stykker. Flæk og grill gulerødderne i ca. 45 sekunder på hver side, og skær dem i tern.
Pil og snit løg i tynde ringe, og bland det i en skål sammen med resten af hakket persille, tomat, gulerodstern, olivenolie og salt.
Pensl pitabrødene med olie på begge sider, og grill dem kort på hver side.

ANRETNING: 
Anret brødet med tomatsalsa og servér med grillsalaten og spareribs.