
Sådan tilbereder du Tulip Spareribs
Sådan tilbereder du retten
SLOW COOKED SPARERIBS I OVN
Vil du gerne servere velsmagende ribs på kort tid, kan du prøve Tulip Spareribs, hvor du slipper for at afpudse og langtidstilberede kødet. De er nemlig allerede afpudsede og langtidstilberedte – og så medfølger vores favorit marinade, der smager fremragende, men du kan naturligvis også bruge din egen!
- Forvarm ovnen til 200°C.
- Tag kødet ud af posen, læg det i et ovnfast fad.
- Sæt kødet i ovnen og pensl med marinade efter 15 min.
- Tilbered yderligere 10 min og servér.
SLOW COOKED SPARERIBS PÅ GRILL
Spareribs er grillentusiastens yndling, men selve vejen til at få lækre, møre ribs kan være lang. Med Tulips Spareribs tager det maks. 10 min. for at opnå saftige og møre ribs.
- Varm grillen op.
- Tag kødet ud af posen og læg det direkte på grillen ved høj varme ca. 5 min. på hver side.
- Påfør marinaden ca. halvvejs under tilberedningen.
- Servér.
SLOW COOKED SPARERIBS I AIRFRYER
Du kan også nemt tilberede Tulip Spareribs i en airfryer, hvis du ikke vil tænde op i ovn eller grill.
- Læg spareribs i airfryeren. Du kan evt. skære dem over, hvis de ikke kan være der.
- Tænd for airfryeren. Sæt til 210°C og 14 min.
- Servér med dit yndlings tilbehør.
Tips
Du kan også lave din egen marinade og bruge til Tulip Spareribs. Find opskrift på BBQ marinade her eller brug dine yndlingskrydderier: Mørbrad med BBQ-marinade, grillet grønt og tzatziki (tulip.dk)