
Asiatisk inspirerede Spareribsmed spidskål og nudler
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg Tulip Spareribs
- 2 tsk. karrypulver
- 1 spsk. ingefær
- 3 spsk. sojasauce
- 250 g nudler
- ½ spidskål
- ½ bundt friske korianderblade
- ½ frisk chilipeber
- ½ lime
- ½ fed hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- ½ dl risvineddike
Sådan tilbereder du retten
- Tilbered Spareribs efter anvisningen på emballagen.
- Hæld marinaden op i en skål og bland karry, revet ingefær og 1 spsk. sojasauce i.
- Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen.
- Snit og skyl spidskål.
- Vend de kogte nudler med spidskål, hakket koriander, chili, limesaft og revet limeskal, hvidløg, olivenolie, risvinseddike og 2 spsk. sojasauce.
- Servér nudelsalaten sammen med de hotte ribs.

Spareribs
Møre og saftige amerikansk inspireret spareribs af langtidstilberedt gris - Tulip Slow Cooked
Spareribs er grillentusiastens yndling, men selve vejen til at få lækre, møre ribs kan være lang. Vil du gerne servere velsmagende ribs på kort tid, kan du prøve Tulip Spareribs. Så slipper du for at afpudse og langtidstilberede kødet. De er nemlig allerede afpudsede og langtidstilberedte – og så medfølger vores favorit marinade, der smager fremragende, men du kan naturligvis også bruge din egen!
Se produkt