
Pulled pork pita med tzatziki og frisk salatNem aftensmad, der kræver minimal forberedelse
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 pitabrød
- 1 pakke Tulip Pulled Pork
- 3 dl frosne majs
- 150 g blandede svampe
- 150 g marksvampe
- 1 bundt bredbladet persille
- Olie
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. æbleeddike
- 1 spsk. sennep
- 1 spsk. vand
- 1 tsk. sukker
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
Tulip Pulled Pork
- Pak Tulip Slow Cooked Pulled Pork ud af emballagen og placer i et ovnfast fad med den væske, der hører med.
- Kom fadet i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30 min efter anvisning.
- Riv kødet fra hinanden med 2 gafler og bland det sammen med den væske der ligger i bradepanden.
- Hold lunt indtil det skal serveres.
Tzatziki
- Hæld yoghurt i et kaffefilter og lad det løbe igennem.
- Riv agurken, knus de to fed hvidløg og bland det sammen iyoghurten.og smag til med salt og peber.
Pita
- Varm pitabrødene i henhold til anvisningen på emballagen.
- Fyld pitabrødene med Pulled Pork, tzatziki og snittet salat med hakkede rødløg og tomater.
- Velbekomme!
Tips
Undgå madspild med lækre opskrifter
Har du rester tilovers fra pulled pork, kan du bruge det i alverdens retter. Den mest kendte er pulled pork burgeren, der helt klassisk serveres med coleslaw. Alternativt kan den snaskede pulled pork også pifte en ellers kedelig pastasalat op.
Lav pulled pork fra bunden
Har du god tid, kan du sætte prikken over i’et ved alt lave din helt egen pulled pork fra bunden – det er faktisk slet ikke så svært. En helt klassisk pulled pork skal normalvis have 10-12 timer i ovnen, så det kræver, at du sætter en del tid af til det, men stegen passer sig selv, når du først har gnubbet den i din egen rub og sauce.

Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt