Grillet sandwich med Pulled Porkmed karamelliserede rødløg & cheddar
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Pulled Pork
- 2 rødløg
- 50 g smør
- 1 spsk. rød balsamico
- 8 surdejsbrød
- 100 g cheddar
Sådan tilbereder du retten
- Tilbered Pulled Pork efter anvisning på emballagen.
KARAMELLISEREDE RØDLØG
- Skær rødløg i skiver og steg på en pande under omrøring i halvdelen af smørret.
- Tilsæt balsamico og lad løgene stå at trække.
ANRETNING
- Anret pulled pork på 4 brødskiver, herpå de karamelliserede løg og cheddar ost.
- Læg de sidste 4 brødskiver ovenpå.
- Opvarm det resterende smør på en pande og steg nu sandwich ca. 3 minutter på hver side ved lav varme.
Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt